Vriend(in) van de Stadstuin

Zou u graag vers biologisch geteelde groenten willen eten, maar u heeft weinig tijd om te tuinieren. Of u vindt het leuk om een bosje bloemen zelf te plukken kom dan langs in de Stadstuin en wordt       “Vriend(in) van Stadstuin Goes”.

Wat houdt dit in;

  • U kunt 1 x per week een keuze maken uit de beschikbare groente en fruit. Vers, biologisch en lokaal geteeld. Dit kan naar alle redelijkheid en is afhankelijk van de opbrengst van de oogst uit de Stadstuin. U betaalt dan €55,- per tuinseizoen.       
  • U kunt 1x per week een bosje bloemen plukken uit de Pluktuin (alleen in het zomerseizoen). Dit kan ook naar alle redelijkheid en is ook afhankelijk van de opbrengst uit de Pluktuin.              U betaalt dan €25,- per tuinseizoen.                                            
  • U kunt ook kiezen voor een combinatie met 1x per week groente en fruit en 1x per week een bosje bloemen.                  U betaalt dan €65,- per tuinseizoen.                                            
  • Ook is het mogelijk om een bedrag te doneren zonder wederzijdse verplichting. U kunt dan 1x per week op dinsdag- of donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur groente, fruit en/of een bosje plukbloemen halen. Het tuinseizoen loopt van eind april t/m eind oktober. Afhankelijk van de weersomstandigheden die van invloed kunnen zijn op de oogst.

Meldt u zich dan in de Stadstuin. Er wordt dan uitleg gegeven over wat en hoeveel u kunt meenemen en de manier van oogsten.

Heeft u belangstelling neem dan contact met ons op: info@stadstuingoes.nl of vult u het formulier in Aanmeldformulier Vriend(in) van de Stadstuin 2024

Tot ziens in de Stadstuin Goes.